KRUK. La datorie alaturi de tine.

#KRUK #LaDatorieAlaturideTine 

La KRUK, credem că plata datoriei nu ar trebui niciodată să afecteze viața și cursul firesc al lucrurilor.

De aceea, tratăm fiecare client în mod individual și ținem cont de nevoile sale.

🏆  Marius, Maria și Domnul Toader

Pot fi vecinii tăi sau pot fi niște foști colegi de clasă.

Dacă știi pe cineva ca Maria, Marius sau Domnul Toader, spune-i că nu este singur!

🍪  O cunoști și tu pe Maria?

Maria este vecina care face cele mai bune prăjituri și le împarte cu toți. Maria avea o datorie mai veche care a ajuns să îi schimbe viața. Maria nu este singură. Un consultant KRUK a ajutat-o să-și reeșaloneze datoria în rate avantajoase pe care și le permite. Iar acum își administrează pe eKRUK.ro toate plățile simplu, la timp, online.

Dacă știi pe cineva ca Maria, spune-i că nu este singură!

KRUK. #LaDatorieAlaturideMaria

 Îl cunoști și tu pe Marius? 

Marius este genul de căpitan care ridică toată echipa. Acum el are o datorie mai veche pe care singur trebuie să o conducă. Dar Marius nu este singur. Pe eKRUK.ro, și-a reeșalonat datoria în rate lunare și plătește simplu, la timp, fără dobânzi și comisioane în Etapa Amiabilă. Dacă știi pe cineva ca Marius, spune-i că nu este singur!

KRUK. #LaDatorieAlaturideMarius

♟️  Îl cunoști și tu pe domnul Toader?

Domnul Toader parcă are mintea tot mai ageră când joacă șah. Acum are o datorie mai veche pe care singur trebuie să o plătească. Dar Domnul Toader nu este singur. Un consultant KRUK i-a explicat în detaliu că datoria lui poate fi reeșalonată și, împreună, au creat un plan de rate avantajoase pe care le poate plăti acum și online, pe eKRUK.ro. Dacă știi pe cineva ca domnul Toader, spune-i că nu este singur!

KRUK. #LaDatorieAlaturideDomnulToader

eKRUK – simplu, la timp, online

  • Ai acces la datoria ta 24/7, de pe orice dispozitiv
  • Poţi stabili şi semna electronic, rapid şi în siguranţă, un Angajament de Plată cu rate avantajoase
  • Poţi face plăţi online, sigur şi rapid

Independenta financiara la KRUK

  • Peste 600 de consultanți gata să-ți răspundă la orice întrebare
  • Reeșalonarea datoriei în rate avantajoase și personalizate în funcție de nevoile tale
  • Fără comisioane în Etapa Amiabilă

Maria

KRUK este lider al industriei de responsabilitate financiară, managementul și plata datoriei, cu o experiență de 16 ani pe piața din România. Cei peste 600 de consultanți KRUK țin în permanență legătura cu fiecare client, alături de care dezvoltă planuri personalizate de reeșalonare a datoriei în rate avantajoase, asigurându-le totodată consiliere și mentorat financiar. De asemenea, prin platforma digitală eKRUK.ro, datoriile pot fi administrate foarte ușor de către fiecare client și pot fi plătite simplu, online, la timp și fără dobânzi sau comisioane în Etapa Amiabilă.

KRUK Romania funcționează în conformitate cu legislația în vigoare, Codul de Etică și de bunele practici instituite de asociațiile naționale care stabilesc principiile specifice de plată responsabilă a datoriilor, întotdeauna cu respect pentru Drepturile Omului și este înregistrată în evidențele ANPC, așa cum prevede Ordinul 1/2017 al Președintelui ANPC, din 06.01.2017