Notă de informare

Stimate client,

Avand in vedere dispozitiile art. 7 coroborat cu art 13, prevazute in Regulamentul (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/EC, dorim sa va informam despre modul si termenii de procesare al datelor cu caracter personal.

Va rugam sa regasiti mai jos informatii revelante in vederea exprimarii consimtamantului. In situatia in care aveti intrebari aditionale informatiilor prezentate, va oferim datele de contact ale Ofiterului de protectia datelor in vederea lamuririi acestor aspecte.

Administratorul procesarii datelor cu caracter personal

Administratorul datelor cu caracter personal ale dumneavoastra este KRUK Romania S.R.L. cu sediul in Splaiul Unirii 165, TN Offices 2, subsol, parter si etajele 7, 8, 9, sector 3, Bucuresti, 030133, Cod unic de inregistrare (CUI) si atribut fiscal RO 21114156, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti cu nr. J40/3301/2007.

Responsabilul de protectia datelor- DPO

Kruk Romania S.R.L a desemnat un Ofiter de protectia a datelor cu character personal, pe care il puteti contacta referitor la aspectele legate de procesarea datelor dumneavoastra, precum si la exercitarea drepturile pe care dumneavoastra le detineti conform Regulamentului 679/2016. Datele de contact ale acestuia sunt: dpo@kruk.com.ro

Scopurile si temeiurile juridice in baza caror sunt procesate datele

In scop de participare la Concursul „ Fii copil din nou!”, precum si pentru indeplinirea obligatiilor legale: 1. organizarea şi desfăşurarea Concursului 2. desemnarea şi validarea câştigătorilor 3. atribuirea premiilor şi îndeplinirea obligaţiilor fiscale şi/sau juridice ale Organizatorului.

Categoriile de date cu caracter personal procesate

–        Date cu caracter personal avand functie de identificare a participantilor, cuprinzand: numele si prenumele, numarul de telefon si adresa de e-mail.

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

Datele dumneavoastra personale pot fi procesate de urmatorii Destinatarii dupa cum urmeaza:

–        Datele Personale pot fi accesate de angajatii KRUK ROMANIA SRL, in conformitate cu atributiile specifice functiei lor si cu regulamentul intern societatii.

–        Datele cu caracter personal vor fi dezvăluite autorităţilor competente sau de interes public, cum ar fi notarul public, în cazurile în care Organizatorul trebuie să respecte obligaţiile impuse de legislaţia în vigoare şi nu vor fi dezvăluite către terţi cu excepţia cazurilor în care Organizatorul trebuie să respecte obligaţiile impuse de legislaţia în vigoare.

Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Datele personale vor fi păstrate atâta timp cât este necesar pentru scopurile menţionate mai sus sau perioada de timp prevăzută de dispoziţiile legale în materie.

Drepturile pe care le puteti exercita asupra procesarii datelor cu caracter personal

In legatura cu prelucrarea Datelor cu Caracter Personal si in baza conditiilor specificate in Regulamentul 679/2016 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

·        Dreptul de acces la datele personale care va privesc;

·        Dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci cand datele sunt inexacte sau incomplete;

·         Dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de ex. cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);

·        Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii in anumite circumstante (de ex. atunci cand dumneavoastra contestati exactitatea datelor – pentru perioada ce ne-ar permite verificarea exactitatii acelor date);

·        Dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor;

·        Dreptul de a va opune prelucrarii;

·        Dreptul  de a va retrage consimtamantul, in orice moment, pentru prelucrarea datelor personale, la care ati consimtit anterior;

·        Dreptul de a fi uitat, in sensul adresarii unei solicitari catre KRUK ROMANIA SRL pentru stergerea evidentelor datelor personale din mediul on-line;

·        Dreptul la portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dumneavoastra personale catre un alt operator de date personale desemnat de Dumneavoastra;

·        Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor, de catre operator;

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta notificare sau in legatura cu utilizarea de catre KRUK ROMANIA SRL a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos, precizand, totodata, numele dumneavoastra, adresa postala sau de email (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul dumneavoastra de telefon precum si scopul cererii dumneavoastra.

Ne puteti contacta:

·        Prin email – la adresa dpo@kruk.com.ro sau

·        Prin posta – la adresa din Targoviste, Bld. Independentei nr. 2C, jud. Dambovita la sediul Kruk Romania SRL

Detalii suplimentare precum si eventuale actualizari ale acestei notificari privind protectia datelor dumneavoastra – puteti gasiti pe pagina web https://ro.kruk.eu, a companiei – sectiunea Protectia Datelor Personale.

Am luat la cunostinta continutul regulamentului concursului “ Fii copil din nou!” precum si nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt de acord cu acestea.


Articole similare

  • Blog
  • Concurs
01.03.2023 r

...