Responsabilitatea financiară, în prim plan de Ziua Fără Datorii 2022

Pe 17 noiembrie 2022, KRUK România celebrează 12 ani de #ZiuaFărăDatorii – o inițiativă de educație financiară a Grupului KRUK, cu scopul de a crește gradul de conștientizare a importanței responsabilității financiare în România.

Acumulăm mai multe datorii în 2022, deși economisim la fel ca anul trecut, arată rezultatele celui mai recent studiu național care reflectă atitudinile și obiceiurile românilor în domeniul financiar, realizat de KRUK România împreună cu IRES în luna noiembrie a acestui an.

Cuvântul dat trebuie mereu respectat, spune @Teo Trandafir.

Tu ce zici? Alătură-te misiunii KRUK de responsabilizare financiară a românilor.

Lucian Mîndruță  întreabă când și cum plătim datoriile

Azi e #ZiuaFărăDatorii. În cinstea ei am plătit întreținerea, curentul și leasingul. Două din facturi, chiar înainte de…

Publicată de Lucian Mindruta pe Joi, 17 noiembrie 2022

Rutină financiară cu Adrian Asoltanie

Trainerul de educație financiară, Adrian Asoltanie este alături de noi cu sfaturi pentru un comportament financiar responsabil. Aflăm din primul episod cum să îți planifici bugetul lunar în 3 pași simpli.

#1

#2

#3

Premiem deciziile financiare responsabile!

Participi la concursul Radio ZU, până pe 21 Noiembrie, și poți câștiga 100 EURO pe zi și cartea „Dragă, unde-s banii?” de Adrian Asoltanie.
Detalii & Regulament: https://bit.ly/3AjStUH

#1

#2

#3

#

#4

#

KRUK România este liderul industriei de responsabilitate financiară și management al datoriilor, cu birouri în București și Târgoviște și peste 600 de angajați. Grupul KRUK este cea mai mare companie de colectare din Europa Centrală și de Est, cu operațiuni în Polonia, România, Cehia, Slovacia, Germania, Italia și Spania.

KRUK, partenerul românilor în managementul datoriilor și educație financiară.