Astăzi sărbătorim 16 Ani de KRUK în România.

Dorința noastră în această zi este să reușim să transformăm în continuare societatea în care trăim, iar cu fiecare datorie plătită, clienții noștri să devină independenți și responsabili financiar.

Pentru că împreună suntem o echipă:


 
 

Gândurile colegilor noștri la aniversare de 16 Ani ne dau încredere:

  • „La multi ani cu mult sens, cu succes, dar mai ales cu multe sentimente de satisfactie, implinire, mandrie si bucurie, care sa acompanieze succesul.”
  • „Gandurile mele se indreapta spre viitor, unul care sa insemne o viata cat mai lunga a acestei echipe superbe.”
  • „Sa continuam sa ne facem treaba intr-un mod profesionist ca si pana acum si sa reusim sa ajutam cat mai multi oameni in efortul lor de a-si plati datoriile.”
  • „La cati mai multi ani in Romania! KRUK implineste 16 ani de cand si-a asumat responsabilitatea de a contribui la bunastarea financiara a Romaniei si ati reusit.La cat mai multe recorduri!”
  • „Ma simt norocoasa ca din cei 16 ani de activitate, 10 ani i-am petrecut impreuna, 10 ani in care am crescut alaturi de voi. Tot ce imi doresc este sa petrecem cati mai multi ani impreuna, sa facem fata tuturor provocarilor si sa crestem frumos! Laaaa multi ani KRUK Romania!”
  • „KRUK inseamna stabilitate, profesionalism , parteneri de incredere , proiecte de succes si dezvoltare armonioasa in echipa. La multi ani KRUK Romania!”
  • „Sunt alaturi de KRUK de mult timp si pana in aceasta zi nu am regretat alegerea pe care am facut-o cand m-am angajat. Evolutia companiei de la an la an s-a tradus prin evolutia mea atat pe plan profesional cat si personal.”
  • „La mulți ani, KRUK Romania! La mulți ani creativității! La mulți ani spiritului de echipă! La mulți ani prieteniei! La mulți ani oamenilor implicați! La mulți ani profesioniștilor!”
  • „KRUK inseamna pentru mine viitor, optimism, cultura organizationala si evolutie profesionala puternica sau in altfel spus: locul unde doresc sa lucrez cu oameni pe care ii apreciez si respect! Cu ocazia acestei aniversari speciale, doresc tuturor angajatilor inspiratie si putere de munca pentru a putea impartasi in continuare o parte din viata lor cu aceasta companie!”

Într-un cuvânt, #oameniiKRUK la aniversarea de 16 Ani

Pentru cei peste 600 de colegi, KRUK România este: dezvoltare, familie, stabilitate, evoluție, oportunitate, echipă, profesionalism, încredere, inovație, a doua familie, provocare, responsabilitate, singuranță, oameni, prieteni, experiență, motivare, pasiune, performanță, perserverență, respect, seriozitate, acasă, alături, ambiție, călătorie, carieră, cooperare, deschidere, disciplină, echilibru, eficiență, excelență, înțelgere, învățare, libertate, liniște, prosperitate, reușite, speranță, susținere, transparență, unitate, valori, viitor, optimism.

Echipa KRUK România: oameni cu care lucrezi,  pe care îi placi și îi respecți.

Mulțumim pentru ca împărtășim acceași pasiune!

La mulți ani, echipa KRUK România!

16 Februarie 2023