Păreri despre plata rapidă a datoriei la KRUK

Pe eKRUK ai la dispoziţie trei modalităţi de a plăti datoriile pe cale amiabilă. Toate variantele sunt sigure şi rapide, fără a fi nevoie să te deplasezi la un punct de plată (bancomat, ghişeu bancar, echipament de plată din magazin, etc.)

Plata online cu cardul, accesând contul tău eKRUK

Avantajul acestei metode este că ai toate informaţiile despre datoria ta la KRUK într-un singur loc. Îţi creezi contul eKRUK, îl activezi cu un click pe link-ul primit pe e-mail şi apoi intri în cont. Aici poţi vedea în ce stadiu este dosarul tău la KRUK România şi poţi plăti datoria integral sau în rate folosind un card de debit. Este important să ştii că tot prin intermediul platformei noastre poţi stabili valoarea ratelor lunare, odată ce vei încheia un angajament de plată. Aşadar, contul eKRUK îţi dă acces la toate funcţionalităţile platformei, cele mai importante fiind opţiunea de plată online şi posibilitatea de a stabili rata lunară în funcţie de situaţia ta financiară.

Din contul eKRUK trebuie să apeşi butonul „Plăteşte (rata) acum” din cercul colorat sau butonul „Plăteşte o anumită sumă” din partea de jos a paginii:

Apoi vei alege dosarul pentru care doreşti să efectuezi plata şi vei introduce suma:

Paşii care urmează sunt cei specifici oricărei tranzacţii online, pagină securizată de partenerul nostru PayU.

Plata online cu cardul fără cont de utilizator pe eKRUK

Această metodă de plată îţi oferă avantajul de a câştiga timp, dar fără un cont de utilizator nu vei avea acces la stadiul datoriei. Îţi punem la dispoziţie aici o modalitate de plată rapidă şi simplă. Completezi câteva date esenţiale pentru noi, astfel încât să înregistrăm corect plata, introduci în deplină siguranţă datele cardului tău bancar şi gata – ai achitat datoria. Procesul este similar unei cumpărături dintr-un magazin online.

Plata prin link securizat, cu câmpurile precompletate

Acest tip de plată reduce mult riscurile de a completa un câmp cu o informaţie greşită. Îţi oferă comoditate şi rapiditate, câmpurile fiind precompletate cu datele dosarului tău la KRUK. Tot ce trebuie să faci pentru a plăti astfel datoria este să ne contactezi şi să ne soliciţi acest lucru. În funcţie de alegerea ta, vei primi prin SMS sau e-mail link-ul de efectuare a plăţii. Odată ce accesezi link-ul, vei ajunge în platforma securizată unde vei efectua plata cu cardul de debit.

Părerea noastră despre toate avantajele clienţilor care plătesc online datoria la KRUK

Principalul avantaj este reducerea semnificativă a timpului pe care îl aloci pentru a plăti datoria la KRUK. Aici pe eKRUK plăteşti din orice locaţie te-ai afla, la orice oră vrei. În plus, nu intri în contact cu alte persoane şi nici cu echipamente folosite de multe alte persoane. Rămâi în siguranţă, plătind online.

Îţi oferim un serviciu rapid şi sigur, cu condiţia să ai o conexiune la internet. Un alt avantaj este că poţi plăti de pe orice dispozitiv: calculator, tabletă, laptop, telefon mobil cu touchscreen (nu modelele vechi, cu taste).

În cazul în care ai nevoie de mai multe informaţii îţi stăm la dispoziţie pe e-mail la adresa info@e-kruk.ro sau la numărul de telefon 0374.394.444.

Împreună, pentru o viaţă fără datorii.