Ştiai că în eKRUK poţi vedea 5 informaţii utile despre datoria ta în procesul de colectare debite?

Un cont de utilizator pe eKRUK îţi oferă avantaje şi primul este că îţi arată totul despre datoria ta. Contul tău eKRUK îţi oferă 5 informaţii utile despre datoria ta atunci când se află în procesul de colectare debite pe cale amiabilă la KRUK.

Află stadiul datoriei tale la KRUK

Imediat ce accesezi contul tău eKRUK, afli stadiul datoriei tale definit de culoarea cercului.

Cercul albastru îţi spune că poţi încheia un angajament de plată cu rate lunare stabilite de tine. Cercul verde îţi spune că poţi plăti prima rată din angajamentul de plată deja stabilit, înainte ca acesta să ajungă fizic la tine. Cercul gri arată ce alte dosare ai la KRUK, unde poţi plăti datoria. Cercul mov îţi oferă datele de contact ale executorului judecătoresc care gestionează acea datorie.

kruk forum

Află cum a ajuns datoria ta la KRUK

Partenerii noştri au încredere în soluţiile amiabile de plată pe care le oferim persoanelor cu datorii, de aceea ne aleg pe noi să gestionăm colectarea debitelor restante. Astfel, ai ajuns tu clientul nostru. Află din contul tău eKRUK cine era primul creditor, adică la cine ai făcut datoria la început.

Află suma totală datorată

Noi nu adăugăm taxe şi comisioane pentru gestionarea datoriei, însă la suma iniţială datorată este posibil să fi adăugat penalităţi de către primul creditor. În contul tău eKRUK afli cât este suma totală de plată.

Mic dicţionar cu termeni specifici procesului de colectare debite

Găseşti răspunsuri de la A la Z. În cazul în care un termen îţi este mai puţin cunoscut, îl găseşti în eKRUK. Şi dacă lipseşte ceea ce cauţi, ai opţiuni rapide de contact, îţi explicăm tot ce te interesează. De asemenea, vei găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienţi.

Descoperă cei 4 paşi pentru a fi fără datorii

Este simplu să fii fără datorii, trebuie doar să urmezi cei 4 paşi prezentaţi în contul tău eKRUK. Îţi reamintim că un cont eKRUK nu îţi aduce nicio obligaţie ulterioară, fără consimţământul tău. Un cont eKRUK nu te obligă să faci o plată, dar îţi oferă variante rapide, când doreşti să realizezi o tranzacţie online.

Obiectivul platformei eKRUK este să te ajute să îţi gestionezi mai uşor datoria. Găseşti toate informaţiile despre datoria ta, ai posibilitatea de a încheia online un angajament de plată în rate stabilite de tine şi  de a plăti online prin mai multe modalităţi.