Modalităţile de plată online a datoriei la KRUK România

eKRUK este instrumentul prin care poţi fi fără datorii la KRUK România, într-un ritm impus de tine: creează un cont pe eKRUK şi alege valoarea ratelor în funcţie de cât poţi tu să plăteşti lunar. Pentru aceasta, vei încheia un angajament de plată: setezi valoarea ratei lunare şi data scadentă. Alege să semnezi documentul electronic, în doar câteva minute. Găseşti informaţii despre semnarea angajamentului, pas cu pas, aici.

Este foarte uşor să îţi creezi un cont pe eKRUK, este descris totul aici. Trebuie să ştii că nu ai nicio obligaţie odată ce îţi creezi contul eKRUK. Nu ai obligaţia de a face o plată. Contul eKRUK îţi oferă acces la toate informaţiile despre datoria ta. Nu este creat automat, trebuie să îl creezi tu. Apoi, când ai timp, poţi verifica fără grabă toate funcţionalităţile lui. Oricând vrei, de oriunde te-ai afla, poţi accesa contul eKRUK pentru a verifica situaţia la zi. În contul tău eKRUK poţi să vezi la cine ai avut iniţial datoria, cât mai ai de plată, poţi plăti integral sau parţial, etc. Ai multe avantaje şi avem deja mulţi clienţi mulţumiţi de eKRUK, părerile lor sunt prezentate aici.

Cine alege plata online pentru datoria la KRUK

În 2021, peste 8.000 de clienţi au ales una dintre modalităţile de plată online la KRUK România. Cu alte cuvinte, peste 8.000 de persoane au ales să câştige timp preţios pentru lucruri importante din viaţa lor. Au plătit online, în siguranţă, cu cardul bancar. Au evitat aglomeraţia, au primit confirmarea plăţii instant, nu s-au căutat în buzunare după mărunţiş pentru a plăti suma exactă. Simplu şi rapid, au plătit online şi au putut chiar participa la campaniile cu premii şi reduceri ale datoriei. Avem mai multe variante de a răsplăti clienţii care plătesc datoria, contactează-ne şi informează-te despre ele.

Plata online a devenit un lucru la îndemâna oricui, indiferent de vârstă, indiferent dacă locuieşte în mediul urban sau rural. Este necesar doar un card de debit şi o conexiune la internet pe calculator, telefon mobil sau tabletă. Agenţii KRUK sunt mereu pregătiţi să ofere suport în acest sens, totul este prezentat aici.

Toate aceste informaţii întăresc faptul că plata online la KRUK este la îndemâna oricui. În continuare îţi prezentăm pe scurt modalităţile de plată online a datoriei la KRUK:

Cum se poate plăti online rata la KRUK Romania

Plata cu cardul din contul eKRUK

Intri în contul tău eKRUK, apeşi pe butonul „Plăteşte (rata) acum” din cercul aferent dosarului la KRUK şi urmezi paşii finali pentru plata datoriei (introduci datele cardului, efectuezi plata). Secţiunile din contul eKRUK arată astfel:

kruk forum

kruk ro

Plata cu cardul fără să intri în contul eKRUK

Să zicem că nu te interesează si alte detalii despre datorie şi vrei să plăteşti rapid online. Pentru aceasta, intri în secţiunea de plată rapidă fără login pe eKRUK de aici, completezi câmpurile şi achiţi datoria. Pagina arată astfel:

e-kruk.ro.kruk

Plata online prin link securizat, cu toate datele precompletate

Există o variantă de a achita online şi pentru clienţii care vor sa discute cu un agent KRUK înainte de a achita: plata printr-un link securizat. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi şi să ne soliciţi acest tip de plată. Agenţii KRUK vor crea un link de plată sigur, cu datele tale precompletate. Primeşti link-ul prin SMS sau e-mail (cum preferi tu), dai click pe el şi apoi introduci datele cardului, efectuezi plata. Este uşor să ne contactezi, îţi oferim mai multe modalităţi:

info kruk chat LIVE-CHAT (de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 17:00);
www kruk call back Serviciul de reapelare disponibil gratuit (te contactăm telefonic în doar câteva minute, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 19:00 şi sâmbăta, în intervalul orar 9:00 – 14:00);
e kurk Apelare – formând *KRUK (*5785) sau 0374 394 444, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 19:00 şi sâmbăta, în intervalul orar 9:00 – 14:00. *Te informăm că numerele de telefon menţionate anterior sunt înrolate în reţeaua Orange, iar apelul este taxat cu tarif normal în funcţie de furnizorul tău de servicii de telefonie şi de tipul de abonament ales.
kruk login E-mail la adresa info@e-kruk.ro sau client@kruk.com.

Şi tu poţi plăti online. Câştigă timp, bucură-te de beneficii. Pentru orice întrebare, contactează-ne.